Gyermekkor, család


1969. július 17-én 14 órakor születtem Budapesten, a föld-kakas évében és a kecske órájában, vagy ahogy a zodiákus asztrológia besorolja, a rák jegyében és a skorpió órájában.

A szüleim művészek voltak és két éves koromban elváltak. Én Anyámmal maradtam és az V. kerületben laktunk. A nagyszüleim nagyszülök voltak és Kispesten éltek egy kertesházban, és volt egy nyaralójuk Agárdon, a Velencei-tó partján, itt töltöttem a nyarakat.

A belvárosból rögtön a VIII. Kerületbe költöztem, később is sokszor béreltem lakást ezen a környéken.

10 év vándorlás után, amelyben átlag kéthavonta költöztem (csak ilyen tempóban lehetett megoldani, hogy ingyen, vagy nagyon olcsón lakhassak), 25 éves koromban sátratvertem egy kb. 50 m2-es nagyon kedves kis lakásban, ami a Kálvin tér és a Duna között helyezkedik el.


A kisfiamA fiam 1994. április 3-án született és András Lászó neveket kapta, az utóbbit Nagyapám után.
Mind a mai napig teljesen elbűvöl a jelenléte és csodálatos természete. Ahogy én életet adtam Neki, úgy adott ő is Nekem egy életet, nemcsak az Ővét a sajátomét is.Mosolyalbum


Iskolák


Az általános iskola befejezése után a Kossuth Zsuzsa Egészségügyi Szakközépiskolába mentem, mély meggyőződésből. Segíteni akartam az elesetteken, rászorulókon, de másfél év az iskolában megyőzött arról, hogy nem ez a megfelelő út. Borzalmas volt, amit az Egészségügyben tapasztaltam. Bár sokat tanultam az iskolában, főleg a szakmai tárgyakat szerettem, mégis elhatároztam, hogy eljövök onnan.

Akkoriban az Állami Könyvterjesztő Vállalatnak volt egy kísérleti intenzív gimmnáziuma a dolgozói számára, így elhelyezkedtem az Írók Könyvesboltjába délutáni eladónak és a különbözeti letétele után gimmnazista lettem.

16 évesen érettségiztem Belügyminiszteri engedéllyel.

18 évesen nem nyertem felvételt a Bárczy Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolára.

30 éves koromban mégiscsak lediplomáztam a Pécsi Jannus Pannónius Egyetem Művelődésszervező Főiskolai szakán. A diplomamunkám címe: A drogfüggőség, mint betegség, amiben megpróbáltam lecsupaszítva, orvosi szemszögből ismertetni a lehetséges dependenciákat, tüneteket, de amit igazán lényegesnek tartottam az a segítő szerepének körvonalazása volt.

Van egy amatőr rendezői és egy könyvtárosi alapvizsgám is.


Munkahelyek


Állami Könyvterjesztő Vállalat, Írók boltja eladó
 
Szabó Ervin Könyvtár, VI. Kerületi főkönyvtár könyvtáros
 
Kreatív Mozgás Stúdió házvezetőnő
 
MSZMP, Társadalom Tudományi Intézet takarítónő
 
Fiatal Művészek Klubbja takarítónő
 
Raktár utcai Általános Iskola napközis nevelő, később magyar nyelv és irodalom képesítés nélküli tanár, és fizika szakon képesítés nélküli helyettesítő tanár
 
Katona József Színház Művészeti titkár mellet titkárnő
 
József Attila Színház súgó
 
Mikroszkóp Színpad súgó
 
Pannon Könyvkiadó titkárnő
 
Mozgókép Innovációs Társaság belső forgalmazó
 
Blue Box büfés
 
Magyar Rádió zenei munkatárs
 
Magyar Televízió szerkesztő
 
Maszek zöldséges eladó
 
Magyar Televízió szerkesztő
 
Cigány Szociális és Módszertani Központ beíró
 
Fiatal Művészek Klubbja pultoslány
 
Kolibri Sörpince pultoslány
 
Szív TV szerkesztő
 
Óbuda TV képújság szerkesztő, később titkárnő
 
Magyar TV szerkesztő
 
Jelenleg szabadon evickélő tánctanár vagyok és fő profilom a hátrányos helyzetű kamaszok.